Proč?
.
Proč musím se dnes zítřku bát,
proč nemůžu se i zítra smát?
Za každým rohem čeká překvapení,
není mi dáno slastné potěšení.
Chtěl bych se dnes i zítra smát,
nechci se žádným čertům kát.
Rozdávat štěstí i lásku dát,
s tebou se každý večer milovat.
.
Přečteno 400x
Tipy 35
Poslední tipující: zelená víla, Dota Slunská, Holis, Zefi, stravla, Mbonita, Psavec, Bíša, strawbery, Paulín, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)