PĚŠINKOU ŽIVOTA
***
Pěkněs´ to vymyslel
člověče zvíře
hřích k nevíře odpuštění
to se to hřeší
když tady není
před lidmi neklekáš
všechno jen okecáš
bez uzardění
Bůh by ti neodpustil
Tam pláče človíček
co soudcem tobě
vleze do svědomí
ty budeš v hrobě
to je tvůj trest
rozbitý kříž
a
cesta stop zarostlá
***
Přečteno 342x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, P.P.S., Quigleika, modrá..., Mbonita, Psavec, Bíša, Íá, Holis, zenge, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)