Anotace: ..mám ji denně na očí a vždycky dostane mne do kolen, ta láska bezbřehá a rozkvět emocí i tajůplných scén..
Seniorku, tak tohle Tobiášek asi po Tobě zdědil!
...hodiny u mašinek na kolínkách sedí
a houká, dělá páru a jezdí pod mosty i na nich
jeřáby na náklad pak v zmatku kostek shání
a přes koleje jezdit už je povinností mojí
modlím se k závorám, ať cestu na chvíli nám skrojí...
27.11.2009 09:24:00 | šuměnka
Miloval jsem dětské vláčky
vagónků svět byl mi hrou
jak tlačily se do zatáčky
kdo dřív? Ať se poperou
A dodnes, zvláštní, rád mám vlaky
odvezly lásky, bůhví kam
své vzpomínky mám za tuláky
trať jen za optický klam
***
Jiří senior
27.11.2009 09:17:00 | j.c.
ach Šumy, jak ti rozumím. Neznám nic krásnějšího než čistou dětskou duši a rozzářené oči..ST!
27.11.2009 09:04:00 | hašlerka