Komety
Komety vzduchem si letí
sviští si to směle oblohou
mně by zajímalo, jestli doletí
a jestli třeba někomu pomohou
Zda někomu štěstí přinesou
či dalšímu usměv nalodí
zda bohatství naskytne se
či přidají štěstí tomu kdo závodí
Šťastní ti, kdo je viděli
s úsmevěm cestou života jdou dál
Již neříkají : „Sbohem anděli“
Již věří v nebeský bál
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Boudicca, Sweet KiWi
Komentáře (0)