Snový svět
Anotace: Také rádi sníte?
Mnohokrát se naše sny, zdají tak opravdové
Přejeme si, aby byly skutečností
Sníme o lásce, o přátelství, o porozumění
Vše je tak krásné a nádherné
Ve snu..
Sama děkuji, že mohu snít
Uniknout z toho světa, aspoň na chvíli
Na malou chvíli, tam
kde je vždycky krásně
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Giginka
Komentáře (0)