Spomienka na moment smrti
Nič len tma,
súmrak večnej temnoty.
Nič než tma,
je jadrom všetkej prázdnoty.
Tlkot srdca,
znie len v ozvenách,
vzdialujúcich spomienky života,
premeneného v prach...
Sladký je pocit,
v ktorom zaniká strach...
Až nadnáša túžbu
dotknúť sa zániku...
Len jedno slovo,
stráži hlas na perách...
To tajomstvo,
čo nesie nás k úniku...
Přečteno 359x
Tipy 16
Poslední tipující: Elissbeth, Kristine Clary-Aldringen, Psavec, Bíša, harmony, hašlerka, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Hazentla, labuť, danav, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)