Oheň - peklo - ráj
Anotace: ...že by nová hra pro dospělé?
peruť padlého anděla
cudnost čertovy nevěsty
vetchá stařenka dospěla
budoucích časů pověsti
ctnosti zhýralé milenky
klidný a nehybný vánek
volnost upnuté halenky
kvapný a únavný spánek
přichází veselá deprese
nadílka černého sněhu
bezruký dárek donese
rozdávat surovou něhu
ohnivé jiskry už tají
beznohá láska utekla
ponížen propadnul ráji
nadějný příslib do pekla
Přečteno 406x
Tipy 41
Poslední tipující: Maryje..., Gabrielle, Divoženka1, Mácha, al-pacino, Agniezka, carodejka, šuměnka, nejsembásník, kroužek, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)