Kolem(žena)jdoucí
Anotace: No jo, chlapi...
Jediný pohled mě zastavil
A nutil k ohlédnutí
Oči byly můj první cíl
Hrozily utonutím
Díky nim jsem pak nestačil
Sklopit své zraky níže
Bůh mi to však vynahradil
Já hltal její hýždě
Kam až rozparek dovolil
Potkám tě někdy příště?
Přečteno 371x
Tipy 18
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Hazentla, carodejka, labuť, Pevya, Psavec, hostmen, CORONATION, Mbonita, ona, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)