Slova
Anotace: jen pocit, někdo odchází navždy a někdo zůstává s láskou.. třeba nepochopitelně a třeba někdo pochopí a najde..tolik věcí se děje denně..
Tisíce slov denně
odevzdaně poslouchá
pak vypíná
sebe
Těch pár krásných
nechám si
v sobě
voda sebere světadíl
břehy vzdálené
jsou si blíž
slova stejná jsou
jak žít v sobě
vzdáleni
říkáš mi o své lásce
uložím si v sobě
pár slov
procítěných
bere do rukou
pár věcí
co jsou
minulostí
něžně je hladí
a nezmění
nic
cítím to chvění
toho
navždy
pak mi jen potichu
řekneš ty
" Děkuji ti, že jsi, miluji tě."
Nemusíš stát v kostele
děkovat andělům
a že tam ráda chodím
poslouchat
"ticho"
Tisíce slov denně
pochopit každé
pohladit
a učit sebe samé
vděčnosti
....
citů
Přečteno 318x
Tipy 40
Poslední tipující: PacificTrans, PIPSQUEAK, Dota Slunská, P.P.S., její alter ego, Larey, Pevya, Zefi, Kars, chroust17, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)