Myslím, že C. S. Lewis by z Tebe a této krásné básně měl radost :) a co teprve Lucinka :) ST!
05.09.2010 22:33:00 | Anne Leyyd
Prostě krásné a oba díly mám doma, jen pro nedostatek času jsem se ještě na ně nemohla juknout, ale udělám to, co nejdříve, už pro Tvé dílko, které mne tak krásně vhání do děje... Děkuju. ST!
29.11.2009 22:30:00 | NikitaNikaT.