Hořko-sladká
Anotace: někdy je potřeba přisladit den...
Do oček fantazie nahlédnu
polechtám chuťové buňky
olíznu ret
Hořce-sladká neděle.
Z vosku jak panenka
co nemá šatičky
tančím s vůní na knotu
modlím se k obrazu Boží rodičky.
Za doprovodu myšlenek
schoulená v prázdnotě
otisky v srdci
bráním se nahotě.
Procházím zahradou po trnové růži
v kapičkách krve
cítím bolest na své kůži.
Zamíchám drink
pár kousků grepu smíchám s fantazií
polechtám chuťové buňky
olíznu ret
a hořko-sladká...je sladší hned.
Přečteno 374x
Tipy 40
Poslední tipující: Kubino 2, Noc17, divoska_jaja, Pevya, Kars, vodnař, strawbery, Dota Slunská, Zefi, jita.1965, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)