Časy přítomné a budoucí
Anotace: Návrat k pochybným pseudobásním.
Trpím nebeskou závratí
Vrůstám do země
Krásné časy se nevrátí
Mějte se, beze mě!
Spravedlnost dávno oslepla
Váhy justice upadly v prach
Slávu a uznání dostávej za tepla
Byť jsi jen nájemný vrah
Topme se v pěnězích
Minulost zapomeňme
Nevinné pastýřky na mezích
složenkou znásilněme!
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, Sfinx
Komentáře (1)
Komentujících (1)