JEDNOU PADALA HVÉZDA
Anotace: /baseň jako sen/archiv 28.11.1999/včera znovunalezená/
Jednou v noci, padala hvězda
a on si bláhový něco přál.
Naposled blýskla po nebi
svým zoufalým vykřikem,
jako by chtěla všechno přeškrnout.
Pod klenbou tmavé noci
stáli pozůstalí,
OČI, ÚSTA, RUCE....
oči nevidoucí,
ústa mlčící,
ruce nechápající,
že už dál není vůbec nic.
Tak oči uroní poslední slzu,
ruce jí setřou,
ústa zašeptají
tichounce čisi jméno.
Svět beží nerušeně dál,
VŽDYŤ JENOM SPADLA HVĚZDA
Přečteno 327x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PPetrushka, Holly-EnD, Sweet KiWi, labuť, Zefi, Bíša, NikitaNikaT., Psavec, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)