poslední sjezd z dálnice
.
život tiká
věcmi, kterým neutečem
jsou slova
po kterých ticho
div že se nezalykáš
ve stoje, vleže... vkleče
ticho, které mate
slova, co přes protesty
nás doženou
život utíká
nejde se schovat
a něco už zůstane
ztraceno
u konce cesty
ukazatel
„východ“
je čas odvykat
to, co můžem
spolykáme
a na srdce nám
spadne kámen
ukazatel do nikam
zapálený od svíce
život dotikal...
.
Přečteno 462x
Tipy 58
Poslední tipující: pejrak, Verena, Giginka, zelená víla, Taog, Kars, Sleepwalker, JA.RO., kroužek, labuť, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)