Anotace: **n**
Troufalá
s jarem poslední mráz
studené nohy
a někde jinde hráz
troufalá
o lásku neprosí
smutek dál skrývá
do rosy
troufalá
nebude dekorací
promeškal rande
s inspirací
30.11.2009 08:39:00 | kroužek
Však všechno zlé je k něčemu dobré!!
Neházej flintu do žita:-)
Vyčkej času jako husa klasu!
Buď pozorná i pevná
jak potřeba právě to žádá,
změní-li moudrý své názory,
není to k necti.
29.11.2009 19:46:00 | Markulka