Věčný boj
Nemám sílu potácet se mezi
svitem pouličních lamp
a poslouchat tiché písně večerního deště
otisky dlaní v smáčené hlíně
nevinně kreslí osudy,
pod zataženým nebem
hvězdy pohasly
a chyba za chybou boří mosty
ke štěstí,
když
v šedavém předměstí
uvadají ledové květy růží,
za city,
jež ztrácí se dnes a denně,
v proměnách známých tváří
- neproměnného já
zatraceného ve věčném bloudění
mezi dnem a nocí
s věčným úsměvem radosti a štěstí
budu snášet dál údery od života pěstí
Co jiného nám zbývá?
Bojovat,
i když už není
síla..
Přečteno 282x
Tipy 21
Poslední tipující: PPetrushka, zlomený a nanicovatý -__-, enigman, labuť, Bíša, strašidýlko-střapatý, Psavec, Lenullinka, Petbab, Vlk v rouše, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)