Bez názvu
Anotace: Jen tak náhodou napsáno...
Přemýšlím
a něco se se mnou děje.
Vymýšlím
stroj co stále se jen směje.
Zamýšlím
všechno co špatné a zlé je.
Promýšlím
nádherné milostné děje.
Domýšlím
sen a ptám se: Kde je???
Komentáře (2)
Komentujících (2)