Usmívám se...
kdysi kdesi...
tam, kde pohádkové lesy,
žije jedna ježibaba,
s ní vichřice, co má ráda
šumně hrát si s oblačností,
kocour Mourek...
všichni spolu
žijí si tam ku radosti
(občas tropí nepravosti)...
Tahle baba ježibaba
ví, že v lese má Hejkala,
přítele velmi ctěného,
avšak trochu nesmělého...
chodí kolem, letmo zdraví,
ale leckdy překvapuje,
když Valpružinu noc slaví,
i škrpály odhazuje!!
Kolem ohně křepčit zkouší
s ježibabou, vichřicí...
Jsou to pro ně všechny chvíle
prostým štěstím vonící!!!
:o)
19.12.2009 10:00:00 | Cecilka
Radím:
nakrmit hejkálka,počitého šibálka,
s bludičkou si trsnout v trávě.
Pak si hltnout frťánka...
na tatínka,bratránka,...
vždyť autorka snivá,pohádková vílka
napsala to parádně ST!
29.11.2009 22:16:00 | poetická ilona
na taneček s hejkalem
víla čeká marně
on si ustlal na malinách
o hostině na houbách
snívá přitom tajně.ST
29.11.2009 10:17:00 | Tanzania