Predčítač
Anotace: ..krásny film..a nejak na mne zapusobil...
Čítaj mi stránky
Napísané životom
Cituj ich nežne
Jednu po druhej...
Perami hýb presne-
-ako modlitba piesne nech znie zvuk tvojho tela –
nech zabudnem na hriechy svoje
nech minulosť na chvíľu nie je
/ čítaj mi stránky, chlapče/
Čítaj mi slová
Som tvoja dnes...
Lebo budúcnosť skamenie
A minulosť povstane..
Je trpká ako víno
Nenútená ako ranné milovanie
Je boľavá...štípe...páli
A hryzie do nôh
Omotáva ma ako ostnatý drôt
Je ďaleká...
Ach Pane
Konáme pritlačený k múrom
Sme postrelený neviditeľnou strelou
Viera už nestačí na prežitie jednej noci
...Sľúb, že sa viac nestane..
/Chlapče, čítaj mi stránky voňavé/
Otázka jedna – Čo by si robil ty, Pane?
Přečteno 320x
Tipy 16
Poslední tipující: susana načeva, Holis, enigman, její alter ego, Psavec, Franti, Zefi, Maura
Komentáře (6)
Komentujících (5)