Delfín
Chtěla bych být delfínem
býti hbitou rybou
abych tě už nepotkala
bylo by to chybou?
Chtěla bych být delfínem
v širém moři skákat
abys mě už nemohl
do tvé pasti vlákat
Do pasti sítí
kde mě tvoje oči chytí
a moje bystrost
je náhle k ničemu
Chtěla bych být delfínem
veselou rybou hravou
zapomenout na starosti
plavat za radostmi
tak jako delfíni jenom plavou
Přečteno 325x
Tipy 18
Poslední tipující: al-pacino, enigman, Holis, Bíša, Psavec, hašlerka, Vlk v rouše, Zefi, lllhanus, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)