Piáno nocí
Černá a bíla
jako když
tančí víla
jejíž nohy jakoby
něžně a lehce klouzaly
Bílá a černá
melodie věrná
prsty hladí
klávesy ladí
Tak ladně
tak kradmě
do duší do uší
do srdcí
zní už i ulicí
Černá a bílá
bílá a černá
melodie milá
přenádherná
Náhle zní nocí
k pomoci
k radosti
k bolesti
k žití
ulicí melodie svítí
Přečteno 400x
Tipy 29
Poslední tipující: Morgenstern, Draconian, Matty09, al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Holis, Quigleika, labuť, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)