S kosou na louce
Anotace: Ne,nezbláznil.Ráno v sedm se vracím domů a právě vycházelo slunce.
Krvavé mraky
nad ranní rosou
sám stojím na louce
a máchám kosou.
Stébla přede mnou
jsou jako vojáci
ještě půl hodiny
budu mít po práci.
Tu čerstvě sečenou
nabereš do dlaní
prosil jsi broučky
jsou dobře schovaní.
Anděly přeneseš
ke kraji remízku
jsi nucen udělat
travičce obřízku.
Přečteno 289x
Tipy 15
Poslední tipující: harmony, al-pacino, labuť, hašlerka, Psavec, Květka Š., sveřep, rezina, Lorraine, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)