POLITIKA SAVCŮ
.
všechno co lidé dělají-
-vytváření spojenectví,
intrikování,
vzájemná podpora,
nepotismus,
ochrana kmenového teritoria,
deptání společného nepřítele,
když žena jiné ženě rozčesává vlasy-
-všechno co lidé dělají
je POLITIKA SAVCŮ
vyšťavený po milování
ležím na břiše s roztaženýma nohama
rozpaženýma rukama
relaxuju
pohladíš mě po hřbítku
a leháš si na mě
nohy pokládáš na mé nohy
pažemi přikrýváš mé paže
na zádech cítím tvá ňadra a bříško
přikryla jsi mě svým tělem
v starodávném gestu ochrany
.
Přečteno 861x
Tipy 44
Poslední tipující: DH22, PIPSQUEAK, pamp_elka, susana načeva, strawbery, harmony, al-pacino, chroust17, Holis, Dota Slunská, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)