Nevěřím v anděly
Andělé mě nefascinují,
tak jak mnohé jiné.
Já, která věřím na všechno,
na anděly ne.
A přece se dívám do nebe,
snad pro tu naději.
Tomu, kdo věří v anděly,
dýchá se snadněji.
Mrak sem, mrak tam,
však nikde žádná křídla.
A jediné co letí
je bublina mýdla.
Tohle nemá cenu!
Říkám si: Ty snílko!
V tom do dlaně mi padlo
dlouhé, bílé pírko.
Tak se dívám vzhůru,
ale pořád mraky.
Andělé maj křídla,
já teď svůj kousek taky.
Přečteno 315x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, Anejet, Akura, Mraveneček, CORONATION, sveřep
Komentáře (3)
Komentujících (3)