Prozření
Prozření zřídkakdy přichází tmou,
a když, tak paprsek bezmoci
duši nám rozžírá, jako tu svou,
a plíží se dál, dál do noci.
bloudívám, tápu a přemýšlím,
jen díky ochotě ostatních,
nad mojí duší se rozlézá stín,
neslýchám šťastný a veselý smích.
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Boudicca
Komentáře (0)