Viny
Opět sváteční chvaty
na vráskách
stažené dráty
a všichni pro všechny
ve frontě na rozdání
bez potlesku
živýma rukama
se chytáme blesků
Nervózní budíky
vysypou časové ztráty
zpoždění mezi zpovědí a trestem
a zem na rukách omytá deštěm
padá na naše hlavy
Za ty co se nepostaví
za ty co se nenarodí
za to co jsme neřekli
a zapomněli
za to co jsme říkali
a nevěděli
Komentáře (2)
Komentujících (2)