Anotace: ...
Ba,ba já jsem to nevydržela,dala jsem si zelený čaj a nožky na otoman.Zdravím Budhu a život v míru,jen to má určitý hluboký smysl:-)
11.12.2009 17:07:00 | susana načeva
toto mi hodně připomenulo Buddhu a jak ho temné síly pokoušely, jak ho nejdřív chtěli démoni uplatit, získat po dobrém, a poté po zlém, ukazovali mu strašné věci, ruku na srdce kdo z nás by to vydržel? já ne :)
kdo z nás by taky opustil paláce a pohodlný život a šel do lesů hladovět?
... já vím, jsou tu lidé, co říkají a dělají že ano, a pak se s chutí vrací do pohodlných křesel, to je ale asi jedno, záleží jaký je člověk uvnitř.
nemusí pršet stačí když kape
04.12.2009 19:14:00 | blue
krása ST.
30.11.2009 14:20:00 | Acham
Škrt pera, jak krátký a jednoduchý tah, není jako delet, slovo, které zaznělo...
29.11.2009 22:37:00 | NikitaNikaT.