Vím o lidech,
kteří se dávno zbláznili,
leží si jen tak na divanu,
v duchu maj křídla motýlí...
broukají známou melodii
a vždycky umí úsměv dát
třeba těm, co se nezbláznili...
ukazují, jak milovat...
:o)
30.11.2009 20:00:00 | Cecilka