Oblázek lásky
Anotace: nevím co napsatt:_)
V podzimním lístku
dal jsem ti dárek
oblázek lásky
leží si v něm
do dlaně vlož si ho
Ty jsi můj snílek
nepatří jiné
Ty jsi v srdci mém
ten oblázek lásky
hřej si má milá
na srdci něhy
na prsou svých
jsem Tvůj ochránce
a Ty má víla
do ulic podzimních
chtěl bych Tě vzít...
Přečteno 340x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gabrielle, CULIKATÁ, TetaKazi, WAYWARD, carodejka, vodnař, jedam, umělec2, Zdeněk Farkaš, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)