...
Roztříštěná v sobě samé
Bytí neúnosné
tíživé
tak tiché až uši rve
Nabytá tím vším
a dere se to ven
trhá na cucky
a ničí
V prázdnotě v sobě samé
se topím
Snad umřít
Nebo jen usnu
na malou chvíli
A pak zase vstát
a dělat že nic
že svět se točí dál
A točil by se přece pořád
I beze mě!
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Holly-EnD, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)