Lidmi být
Pro tolik bolesti,
jsme stále lidmi,
pro tolik hříchu,
ještě nejsme anděli,
pro tolik zastřeného,
stále nejsme Bohem,
pro tolik nepoznaného,
nejsme Veškerenstvem.
Pro tolik otázek jsme lidmi
a s každou další stoupáme víš.
Naše jizvy, ty schody v proudu života,
nás učí, kým jsme a kým se chceme stát.
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: Sunny, Badya, Bíša, Shnecek, chroust17
Komentáře (2)
Komentujících (2)