VRAHU SVĚDOMÍ

VRAHU SVĚDOMÍ

Anotace: /plav v čekání plav v hledání plav v hlubinách..../

Plav v těch hlubinách
ve svém vzpomínání
mrtvola času na stěnách
leží tu k uzoufání
je tu ticho
v duši hloupá slova
mrazení chvíle
bez cíle
jaký je stav,
vlastního svědomí
mlčení v záclonách
Vrah světla
Vrah v náhodách
PLAV V ČEKÁNÍ
PLAV V HLEDÁNÍ
PLAV V TĚCH HLUBINÁCH
VRAHU SVĚDOMÍ
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.11.2009
Přečteno 250x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holly-EnD, harmony, al-pacino, Květka Š., Bíša, hašlerka, včela, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí