Raději mám blues
Anotace: 28.11.2009 ... asi tak ...
Raději mám blues
Někde v zaplivaný putyce
Hraný chlápkem
Zpitým pod vobraz
Kterej má svý lepší léta
Už dávno za sebou
Hraný falešně
Se spoustou kiksů
Ale zato s chutí
Raději mám blues
Než načančanou televizní šou
Dunění dávno vypitýho sudu
Klouzání po hladině
V rytmu
Ein kessel buntes
Hlavně žádný opravdu
Raději mám blues
Někde v zaplivaný putyce
Hraný chlápkem
Zpitým pod vobraz
Kterej má svý lepší léta
Už dávno za sebou
Hraný falešně
Se spoustou kiksů
Ale zato s chutí
Jako život
Přečteno 373x
Tipy 38
Poslední tipující: Le loup-garou, zemědělec Karel Motyčka, janewe, Holis, Štěpina G, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, Bíša, zenge, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)