Poslední listopad
Do noci a klávesnice
do vody po kraj nasycené
vlévám myšlenky
co říkají mi že ne.
Či snad ano?
Mám snad víc
než mi bylo dáno?
Protože z toho jak jsem žila
svou nepřekonatelnou snahou
co nejvíc jsem toho vytěžila..
A zvítězila
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, chroust17, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)