Mícháš, mícháš čajíček,
každému dáš rendlíček.
Myškám, kočce, strašidlům,
i těm ukecaným povidlům.
A tak pijí všichni spolu,
v chaloupce
u jednoho stolu…:o)))
04.12.2009 20:12:00 | kouzelníček
Krásná adventní báseňka, provoněná skořicí, dýchá z ní klid a teplo domova. Líbí se mi moc.
01.12.2009 18:26:00 | Pevya
Já ohřát bych se chtěl zde chvilku,
dát si punč či vonný čaj,
tak Cecilko rozsviť svíčku,
mohu na chvilku jít dál?
Jen pár slůvek - než zas půjdu,
vždyť život rychle utíká,
někde vítr za ním smete stopu,
jindy sluníčko mu radost dá.
Teď v té době dlouhých nocí,
je víc času rozjímat,
já tobě díky za pohoštění,
přeji - ať nadále tě má každý rád.
Ahojky Bobi
01.12.2009 11:57:00 | bobi bobie
pěkná adventní ST.
30.11.2009 19:34:00 | Acham