Svíce
Seděla včera sama.
Jen s plamenem První ze Čtyř.
Viděla novou Šanci.
Naději křehkou
jako světýlko.
Stačí vydechnout strachy,
a kde mu je konec.
Jenže…
jak se nebát
znovu chodit?!
Nohy – rosol,
hlava velí: STÁT!
Přesto…
ta chvíle stačila.
Znovu ji uvnitř hřeje,
cítí se střežená
a v bezpečí.
První krok bude bolet.
Jde…
Přečteno 285x
Tipy 25
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Myrja, Kars, harmony, Holis, Štěpina G, WhiteSkull, enigman, Psavec, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)