Naděje
Schovaná
pod chodníkem
hluše odevzdaná
s uchem přitisknutým ke kameni
čeká
na konec
světa...
Schovaná
střepina v závětří
dějepisu i lidských řečí
tichá a nepochopená kniha...
Píšu
na konec
tečku
schovaná
tiše se směje;
zase jsem unikla zraku
zatraceně zatracených ztracenců.
/jo, a je to naděje/
Přečteno 306x
Tipy 22
Poslední tipující: Petbab, Zpátky, harmony, Holis, Mbonita, enigman, Zefi, Bíša, labuť, hašlerka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)