Psát?
O tobě chtěla jsem dnes psát,
vyznat ti lásku na papír
paprsek slunce na něj pad
bojím se, že mu psaním ublížím.
Vzpřímím k nebi hlavu svou,
což nevíš, že jsem navždy tvou?
Tak nač to ještě psát,
mám tě ráda, měj mě rád.
Pak ale otázka se vkrádá,
nejen já čtu slůvka o lásce ráda
život bez poezie by nebyl životem
a proto dneska píši všem.
Mám vás ráda.
Děkuji všem, co sem píší.
Komentáře (1)
Komentujících (1)