Anotace: Promítajíc před očima jedna osoba, kterou obdivuji její šarmantností, dokonalostí, krásou osobnosti...
jůůů. až zašumělo tou láskou... babička by měla určitě radost. Můžeš být hrdá na to, jak svou babičku vidíš, jak ji máš ráda. . .
28.11.2005 22:45:00 | Nausika