Ale to ne, nepokoušej se psát jen tak o smrti.Žel nevěřím v to, že by někdo v klidu chtěl odejít na onen svět. I ten kdo se rozhodl, rozhodl se pro to, že ho něco trápí-nemoc, neštěstí a kdo ví co ještě.Promiň nevěřím tomu, že bychom se nebáli. Smrt je na vždy a není z ní návratu.
30.11.2009 22:42:00 | jaroslava anna