Škoda, že neplatil nákup štěstí mého...to se mi líbí :-)
02.12.2009 17:18:00 | Chancer
drobnou minci od Mozarta
dostal kdysi F.L.Věk
že koloratur metal salta
nestěžuj si na nevděk,
on jej má za krásné pění
a ty jenom za "válení"
:o)
Jiří senior
01.12.2009 11:43:00 | j.c.
kus života v desetníku
uloženo
ženo,misko stříbrná
jak krásně barvou
ladí ti k pleti
jak malé děti
váleli jsme se v trávě
hravě
dravě
neodolatelně...nezapomenutelně ...desetníčku:-)
ST
01.12.2009 07:59:00 | Mbonita