Anotace: ...z Nálezů a ztrát...
mám hlavu plnou snů
snad neprosím
sto dnů...:-)
lásko...
najdi mě
a probuď..sím..:-)
ať nezaspím...
ST
01.12.2009 07:43:00 | Mbonita
Lepší jak prášek na spaní,
zahléhnout v davu krásnou paní,
vyzkouším to, blbě spím
a už nic nepomáhá,
třeba pomůže ta hlava :-)
01.12.2009 07:15:00 | Kars
Asi si zalezu
do ztrát a nálezů
ať mi dá někdo
dobrou radu
kde hledat ztracenou
hlavu mou zblázněnou .. :o))
ST!
01.12.2009 00:08:00 | jita.1965