ČERVENÝ SVETR
Anotace: http://liter.cz/Basne/265241-view.aspx
***
Někde jsem četl
červený svetr
přečet´ jsem komenty
toť skvělé momenty
vášeň a síla
co písmo svírá
do touhy poznání
nádherné pozvání
pro sebe sama jen
budeš mít krásný sen
o lidech o štěstí
pytlíku neřestí
o žabaři
budeš se bát
polibek dát
blíží se ráno
to už je dáno
dát
nedat
dát
svítá
tvé tělo se zmítá
nehledáš žabáka
princ si to “odskáká“
chce ti jen duši dát
červený svetr
ten v tobě
milovat
napořád
hřát
spát
tvůj sen prožívat
***
Přečteno 406x
Tipy 64
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, jita.1965, Radek.oslov.Šafárik, Íá, Tanzania, poetická ilona, P.P.S., strawbery, Holis, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)