Satisfakce
Čte co nemá.
Tajně volá.
Pak vrčí a řeči má.
Je žárlivý a upadá.
Jak věřit jeho "miluji tě" mám,
když za chvíli můj telefon v ruce má.
Apak už jen vyčítá :
z práce ho vyhodili kvůli mně,
sms s jiným nevhodné.
Jen já vím ,jak to bylo.
Jen já vím ,co by mu ulevilo.
Jenže to mu nechci dát !
Skončila doba, kdy bavilo mě prohrávat !
Přečteno 279x
Tipy 20
Poslední tipující: Woski, vodnař, NikitaNikaT., Agniezka, Kars, Holis, CORONATION, Psavec, hašlerka, enigman, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)