Všeobecné šílenství...
Zmateně pobíhám po střechách pražských činžáků
a nejspíš hledám smysl.
A stovky těhle baráků,
mě konečně srazily k zemi.
Abych nepošlapala jejich ega…
(Jaký ega…?)
Divní muži s divnýma ženama,
spěchaj do divadel,
aby mezi sebou vyplnili tu obrovskou mezeru.
Nikdo nepřemýšlí,
co bude až umřou všichni ptáci.
Jen já sedím na jednom z chrličů
a sama soustředěně pozoruju tohle město.
Bylo to asi včera.
Kdy bylo zas na Nuselském mostě narváno.
Davy šílených sebevrahů,
skákali hromadně bungee-jumping.
Bez lana…
(V ten den vypukla panika z všeobecného šílenství…)
Neměli jsme se bát,
přesvědčovat ostatní, že žijeme.
Neměli jsme se ptát,
co je to smrt.
Asi jsme jen měli lhát,
že tohle je ráj…
Přečteno 364x
Tipy 14
Poslední tipující: Judita, Nussichoco, Holis, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, enigman, harmony, Sýkorka07
Komentáře (1)
Komentujících (1)