Angína
Anotace: když je člověk nemocnej, zavřenej v pokoji..napadá ho spousta věcí:)
Jen okna a dveře
všechny zavřené
oddělující
prázdné
Jen okna a dveře
Chráněné teplo
žlutá iluze vězení
vedoucí k zbláznění
a přece žádné peklo
Možnost uvědomění
čas pro sebe samu
bdít
ale vnímat jen tmu
touha po sebezapření
Probudit se večer
a ulehnout ráno
mít vše
a přece tak málo
Jen okna a dveře
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: René Vulkán, Fried Green Tomatoes
Komentáře (2)
Komentujících (2)