Ukolébavka pro 2
Anotace: před pikolou za pikolou, nikdo nesmí vzdát
Sbírka:
Symboly a čáry
Nad zemí klikatou
v hranatém oblouku
vypjatá uleháš
na lávku do snu
jsi trochu kouzelník
s králíkem v klobouku
zasmál se počítač
a pak se kousnul.
Nad zemí prašivou
moře je na nohách
kočky mu po stropě
osudy věští
když oba jdete spát
v bezpečných polohách
skryti jste sluníčkům
měsíčkům, dešti.
Nad zemí šibalsky
v náhorní plošině
s sebou se splníte
a to vám stačí
a malý kaktusek
tváří se nevinně
však, lump, až usnete
k vám přiskotačí.
Nad zemí studenou
bolavá groteska
a v ní se napouští
balónek k letu
někdo se zašklebí
a jiný zatleská
ale vy sněte sen
si jen
po směru k světu.
Tik.
Tik.
Ať se splní.
Přečteno 447x
Tipy 46
Poslední tipující: Ctěný pán, TetaKazi, Skywalker, carodejka, Veselý Drak, ewon, Churry, Hazentla, spare, jedam, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)