load: jseš ještě hodně mladej... nedoporučuj ostatním, co maj číst; zvlášť když jsou ty ostatní starší; měli totiž víc času číst než ty. Já čet Krchovskýho při probdělejch nocích, když ty si chodil ještě na základní školu.. Ale těší mě, že ho čteš :)
03.03.2006 12:05:00 | TH