Anotace: ...osvěží vzduch, osvěží dech, zpevní vám játra, vyleští plech...
ST ! jenom mne mrzí, že úchvatný název a anotace neméně něžná nejsou součástí básně. Nu, zřejmě nebylo přímým autorovým záměrem složit populární národní hymnus :)
01.12.2009 18:45:00 | sveřep
Mám Ódu na svařák, ale pořád mi na stránkách něco chybělo, tak teď už to nemusím řešit, zaplať pánbu .. i za ten RUM :-))
ST!
01.12.2009 18:43:00 | jita.1965
tím bych doplnil traktát Mišny v Talmudu....
navzdory Bruselu je to rum a je to rum a je a je!!!
01.12.2009 18:40:00 | zenge