V uranových dolech
Anotace: 29.11.2009 ... vážně to není o uranových dolech ...
V uranových dolech
Počítáme hroby
Zůstal věčný povzdech
Kdo by jak by co by
Minulost je pasé
Chci být optimista
Že na každé prase
Kudla už se chystá
Jdu s vztyčeným čelem
Nedívám se zpátky
A jsem nepřítelem
Sobě tobě taky
Pomalu se smráká
Nad tou mojí poutí
Ještě pustit draka
Či lodičku z proutí
Zanechat tu stopy
Patník u pěšiny
Na co plýtvat slovy
Nejlíp mluví činy
V uranových dolech
Počítáme hroby
Nesmlslný povzdech
Kdo by jak by co by
Přečteno 313x
Tipy 18
Poslední tipující: poustevník Jirka, Le loup-garou, zemědělec Karel Motyčka, Špáďa, Marcella, Holis, Květka Š., hašlerka, Bíša, Mbonita, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)